Algemene voorwaarden en regels

Extra informatie

Op alle werkzaamheden, diensten, offertes etc. zijn de algemene voorwaarden van De Federatie van Fotografen van toepassing (www.fotografenfederatie.nl)

Algemene voorwaarden

Let er op dat je bij het maken van een afspraak voor een fotoshoot de afzegregls kent. Er is niets onredelijks aan, maar wel goed om te weten

Bel voor vragen: 0522-263142 of e-mail: fotograaf@ErikBolding.com

Afzegregels


De regels zijn niet meer dan normaal, maar moeten juridisch gezien toch even genoemd worden

Na het kiezen van een datum in de agenda en bevestiging via mail staat een afspraak tot je hem afgezegd hebt (of ik heb de shoot afgezegd) en die afspraak staat tot je een bevestiging hebt gekegen dat het niet doorgaat.
Bij het maken van een afspraak heb ik een adres en telefoonnnummer van je nodig.
Bij zwangerschapsshoots e.d. zijn afzegregels natuurlijk niet van toepassing (baby's houden zich niet aan planningen)

Ik doe mijn best foto's binnen 3 weken af te hebben. Die termijn is alleen korter als er sprake is van een spoedorder. Spoedorders kunnen dus de levertijd van andere shoots vertragen.

Bij betaling in termijnen is vooraf afgesproken in hoeveel maanden die shoot betaald wordt. Ik ben heel flexibel en in overleg kan veel, maar als je betalingsafspraken niet nakomt is wettelijke rente (nu 3%) verschuldigd.

Het adres van de fotostudio

Paardemaat 21-J
7942 KA
Meppel
 
Privé adres: Bezettingslaan 18
7943 CM Meppel

Informatie met betrekking to de nieuwe privacywet 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG)

Wat doet Erik Bolding Fotografie met uw gegevens en foto's?

De regels die ik hanteer zijn niet meer dan normaal, maar moeten juridisch gezien toch even genoemd worden

De foto's die gemaakt worden tijdens een shoot worden tot 4 maanden na de shootdatum bewaard. Tot die tijd is nabestellen van afdrukken, canvassen, Forex etc. dus nog mogelijk
Tijdens de fotosessie laat ik mensen een formulier invullen waar naam, adres, woonplaats, leeftijd en lengte ingevuld worden.
Deze gegevens worden NOOIT gedeeld met derden!
Op dit formulier staat ook of je het goed vind dat ik foto's gebruik voor internet e.d.
Alleen wanneer je dat aangegeven hebt, gebruik ik foto's. Dit betekend ook dat ik de bewerkte foto's (waar veel tijd in zit) bewaar op DVD's.
Alle overige foto's verdwijnen dus mettertijd. Tegen een kleine vergoeding (zie de prijslijst) is het mogelijk om een permanente backup van je foto's te laten maken die ik permanent bewaar (of tot je aangeeft dat ze vernietigd moeten worden).
Foto's worden digitaal verstuurd middels WeTransfer (ook deze organisatie staat in voor de beveiliging en privacy van uw data).

Uw foto's of data worden zonder overleg nooit gedeeld met derden!
Wanneer u dat verzoekt kan ik uw naam en adresgegevens verwijderen van mijn systeem.